web analytics

Hovedtreff 2017 @ Vålerbanen med Mercedes-Benz Entusiastklubb

Hovedtreff 2017 i samarbeid med Mercedes-Benz Entusiastklubb, på Vålerbanen.

27. August sparket vi i gang hovedtreffet, etter lang tids planlegging med MBE. Dette er et arrangement vi ble invitert med på av MBE, noe vi gjerne ville delta på.

Portene åpnet kl 11.00, og kjøringa pågikk helt til kl 19.00, med pauser for utstilling og premieutdeling. Oppmøtet var over all forventning, med både kjørende og utstillende i mangfold fra begge merker, i tillegg til noen biler av andre merker. Noen store hendelser på banen var det ikke, med unntak av et par som trengte hjelp for å komme seg av. Begge var på banen litt senere, så alvorlig var det ikke.  Det var mange spennende biler å se i begge camper, både AMGer og Evoer på Mercedes-sida, med R AWD og noen virkelig heftige bygg på Volvosida. Kafeteriaen ble kjørt hardt hele dagen, med burgere og drikke til alle som ville ha.

Det ble delt ut premier i de vanlige klassene, nytt av eventet var Beste Volvo stemt frem av MBE, Beste Mercedes stemt frem av VCCN, Lengst kjørte Mercedes, Lengst kjørte Volvo, og Fiaskoprisen, som gikk til en uheldig Audi-fører som tåkela hele pit lane i det en trykkslange ikke ville være med på leken lenger.

Alt i alt et meget vellykket arrangement. Det er hyggelig at folk kan møtes med en felles bilinteresse som dette, både for pratens skyld og den lille knivinga på banen.

Artkkelen oppdateres med flere bilder ettersom de kommer inn. Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Foto:

Ray / FunkyMonkey

Geir / Bomanfoto

Joachim / aarnes.me