web analytics

Vårtreff @ Bilia Gjøvik 6. mai 2017

Årets første skikkelige utstillingstreff!

Treffsesongen ble sparket skikkelig igang denne helgen, med knallvær og kanonoppmøte. Allerede når styret ankom for å rigge opp, var det utstillere på plass med Quick Detailer og mikrofiber, og over de neste to timene rant det inn nok biler til at plassen faktisk ble et problem. Vi lagde kø ut i rundkjøringa og nedover riksveien ved et par tilfeller, og fylte parkeringsplassen hos Bilia til bristepunktet. Totalt talte vi nesten 90 utstilte biler, i tillegg til et stort antall trekkbiler og besøkende.

Litt etter klokken 14.00 ble det premieutdeling, og vinnere ble tildelt pokal i klassene Beste Veteran, Sedan, Motorrom, Herregårdsvogn, Oppsett, Car of the Show og den gjeveste av de alle, People’s Choice. Bilia sto for pølser og brus, og vi vil rette en stor takk til de for at vi fikk bruke plassen deres til dette showet, for tredje år på rad.

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Foto:

Joachim / aarnes.me

Raymond / FunkyMonkey.no