web analytics
13. oktober 2016

Medlemskap

Hvem som helst kan bli medlem i Volvo Car Club Norway.
Nedenfor finner du informasjon om fordeler, kontigent etc.
Dersom du har spørsmål, kontakt oss på post@vccn.no

Vi gjør oppmerksom på at det stadig jobbes med å innføre flere fordeler for medlemmer.
Har du forslag til nye fordeler? Ta kontakt med oss!


 1. Kontingent
  1. Kontingenten er for tiden på kr. 400,- for standardmedlemskap og kr. 599,- for plussmedlemskap.
   Kontingenten blir fastsatt på årsmøtet av generalforsamlingen.
 2. Innmelding, fornyelse og oppsigelse
  1. Hvem som helst kan melde seg inn i VCCN. Medlemskap kjøpes via https://vccn.no/medlem eller ved å kontakte oss på post@vccn.no
  2. Det er ingen bindingstid på medlemskapet.
  3. Medlemskapet gjelder for et kalenderår (01.01-31.12)
  4. Det gis ingen refusjon for inneværende år. (Hvis du f.eks. har betalt i februar og melder deg ut i juni samme år så løper medlemskapet til slutten av året.)
  5. Det sendes ut en e-post med informasjon om fornyelse av kontingenten medio november med forfall primo desember. Dette for at man skal motta neste års medlemspakke i slutten av desember/begynnelsen på januar. Du vil også motta en SMS med påminnelse noen dager før forfall.
  6. Det er helt valgfritt å fornye kontingenten, men dersom du ikke ønsker det ber vi om at du kontakter oss på post@vccn.no slik at vi kan ta deg ut av medlemsregisteret.
  7. Medlemskapet sies opp ved å kontakte oss på post@vccn.no eller til vår postadresse:
   Volvo Car Club Norway
   Postboks 66
   0801 Tåsen
 3. Fordeler
  1. Forumtilgang
   1. Tilgang på en stor mengde rabattavtaler som oppdateres jevnlig. (Trykk her for oversikt)
   2. Utvidet kapasitet på PM-innboksen fra 50 til 500 meldinger.
   3. Medlemsstatus i profilfeltet.
   4. Tilgang til eget underforum kun for medlemmer.
   5. Mulighet for å laste opp vedlegg, slik at man slipper å benytte photobucket og tilsvarende tjenester.
   6. Mulighet for å se hvem som har gitt deg «karakterpoeng»
   7. Tilgang til medlemsregister
  2. Treff
   1. Gratis kjøring på treff på Gardermoen Raceway i regi av VCCN. (Normalt 4 treff i året)
   2. Redusert pris på større trackdays i regi av VCCN som f.eks. Rudskogen og Vålerbanen.
  3. Medlemspakker
   1. Innhold i medlemspakker
    1. Standardmedlem inneholder kalender og et dekal.
    2. Plussmedlem inneholder kalender, to dekaler, to skiltrammer samt nøkkelbånd.
    3. Medlemskort er fra 2021 digitalt og inkludert i begge de overnevnte pakkene.
   2. Utsending av medlemspakker
    1. Medlemspakker blir normalt sendt ut den 1 og 15 hver mnd, med unntak på sommeren. (Det varsles med spesifikk tidsperiode via en stor banner på toppen på www.vccn.no)
    2. Ifm. med årsskifte og neste års kontingent blir medlemspakker sendt ut iht. Posten sin frist for at det skal komme frem til jul. Dette forutsetter av medlemskap/kontingent er betalt til forfallsdatoen.
  4. Personvern
   1. Lagring av medlemsdata
    1. VCCN lagrer data oppgitt i bestillingsskjemaet på www.vccn.no så lenge medlemskapet er aktivt. DIsse opplysningene blir slettet når vi mottar skriftlig oppsigelse, ref. punkt 2.7.
    2. Ved å bli medlem i VCCN godtar du automatisk til å motta nyhetsbrev fra oss som sendes ut 4-6 ganger årlig. Du kan selv avmelde deg etter at du har mottatt det første. Nyhetsbrevet inneholder info om fremtidige treff og annet relevant medlemsinformasjon.
    3. VCCN vil aldri, under noen omstendighet selge/lekke personopplysninger til 3-part. Det eneste unntak er våre samarbeidspartnere som får tilsendt en oversikt med navn, e-postadresse og medlemsnummer. Dette for at de skal kunne verifisere at man har gyldig medlemskap når man benytter seg at rabattavtalene.
    4. Ved å bli medlem i VCCN samtykker du til at VCCN kan kontakte deg via e-post, SMS eller post for relevante nyheter relatert til klubben som invitasjon til treff, kontingentfornyelse, spørreundersøkelser, møteinnkallinger og generell informasjon.
     Du kan når som helst forandre mening ved å kontakte oss på post@vccn.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt.
  5. Informasjon til medlemmer
   1. VCCN benytter forumet som hovedkanal for viktig informasjon. F.eks. innkalling til årsmøte, referat fra årsmøte og annen informasjon.
    Det er derfor hensiktsmessig at man har en forumbruker. Dersom du ikke ønsker å opprette en forumbruker må du kontakte oss slik at vi kan sende denne type informasjon på e-post istedenfor.
  6. Digitalt medlemskort
   1. Fra 2021 innfører VCCN digitale medlemskort gjennom vår partner JOYN. Medlemskapet knyttes mot din e-post og mobilnummer og det er derfor viktig at du oppgir riktig info ved kjøp av medlemskap.
   2. Gjennom appen JOYN vil VCCN gi deg tilgang til medlemsfordeler, et digitalt medlemskort samt andre funksjoner som samler medlemskapet ditt på ett sted.
   3. Mobilnummer, e-post, navn og medlemsnummer lagres i en egen database hos JOYN. Data er kun tilgjengelig for VCCN og vil kun benyttes for å validere/aktivere ditt digitale medlemskort.
   4. JOYN vil ikke under noen omstendighet sende ut reklame eller annet som ikke er relevant for VCCN. Kun eventuelle driftsmeldinger relatert til appen.
   5. VCCN vil kunne sende deg meldinger i JOYN. Dette vil f.eks. være info om nye samarbeidsavtaler, info om treff, spesialtilbud fra våre samarbeidspartnere etc. Kort oppsummert vil det kun være info som er relevant for deg og ditt medlemskap i VCCN.
   6. Medlemmer som ikke har mulighet for, eller ønsker digitalt medlemskort, kan bestille et fysisk ved å gå inn på https://vccn.no/medlemskort
  7. Samtykke
   1. Du samtykker automatisk i alle punktene i dette dokumentet når du kjøper medlemskap i Volvo Car Club Norway.
  8. Endring av vilkår
   1. Vilkårene kan endres av styret eller generalforsamlingen.