Vårtreff @ Bilia Gjøvik // 04.05.24

Published by Joachim on

For niende år på rad fikk vi avholde Vårtreff på Gjøvik, på parkeringsplassen til Bilia Hunndalen.Dette har for mange blitt selve kickoffen på sesongen for bilhobbyen, og som vanlig fylte vi plassen med alt fra to strøkne P1800, 262 Bertone og Amazon, innom et stort antall 100- og 200-serier, 780, 850, V70er og helt opp til de nyere bilene fra de siste fem år. Spennet i årsmodellene vi ser på disse treffene er rett og slett imponerende, og det er variasjonen i utstilte biler som gjør det interessant å tusle rundt i noen timer og bare titte.

Grillen gikk til vi var tomme for mat, premier ble utdelt, og som vanlig ble dette et helt fantastisk treff. Nytt av året er at vi har sett behovet for å redusere antall premier vi deler ut. Volvo og Polestar har lagd biler i så mange kategorier og forskjellige former at vi måtte redusere, for å unngå pokaler som ikke blir delt ut, og for å gjøre pokalene enda litt gjevere å vinne. 

Takk igjen til Bilia Hunndalen som lar oss dukke opp og lage kaos på plassen deres, regner med vi gjentar suksessen neste år. Og takk til alle dere oppmøtte, som er det som virkelig gjør det gøy å lage treff.

Categories: 2024