Vårtreff @ Bilia Gjøvik 2018

Published by Joachim on

Vårtreff hos Bilia Gjøvik

Det har blitt litt av en tradisjon, dette treffet, og for fjerde år på rad arrangerte vi Vårtreff første helga i mai, på parkeringsplassen til Bilia Gjøvik. Dette har vist seg å være populært, og i år som i fjor ble det etterhvert trangt om plassen. Med unntak av de absolutt eldste var alle generasjoner Volvo representert, fra en Duett med tidsriktig henger, innom alt av lekre biler på veien, opp til de nyeste V90, XC60, og en S60 Polestar.

Været var som vanlig helt supert, godt og varmt med steikende sol hele dagen, uten antydning til regn. Litt etter klokken 14:00 ble det avholdt premieutdeling, inkludert den publikum selv stemmer frem, People’s Choice.

Vi vil takke alle oppmøtte som gjør arbeidet med å arrangere og organisere dette verdt det. Det er virkelig kult at vi klarer å lokke så mange Volvoentusiaster ut en vårdag for å vise frem vinterlagrede perler, velholdte bruksbiler eller fabrikksnye glis, og sosialisere litt. En spesiell takk vil vi også rette til Bilia Gjøvik, som stiller med mat og lar oss arrangere dette treffet. Det er et godt fungerende samarbeid, og vi regner med det fortsetter i mange år til.

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Foto:

Joachim / aarnes.me

Ray / funkymonkey.no

Categories: 2018