Vårtreff @ Bilia Gjøvik 2022

Published by Joachim on

Etter to år med strenge regler, var det hyggelig å enda en gang kunne sparke igang treffsesongen for mange, på Bilia Gjøvik. Dette har virkelig blitt en tradisjon, det er vel sjette året på rad, og det skuffer aldri. VI har alltid fullt med biler, alltid nydelig vær, og jevnt over kjempestemning. Bilia sto for pølser, VCCN sto for grilling, så det ble rett og slett en kjempedag. 

Vi fikk biler på utstilling som dekket hele spekteret av hva VCCN skal være – en klubb for alle Volvoentusiaster. Gammelt, nytt, godt brukt, fabrikknytt, søndagscruiser, banerigg – alt var representert her. Priser ble delt ut i flere kategorier, blant annet Bilias Utvalgte og den publikumsbestemte People’s Choice. 

Vi vil igjen takke Bilia Gjøvik for å stille plassen, butikken og folk til disposisjon, og vi håpe å se alle sammen på neste års vårtreff.

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Categories: 2022