VCCN Autoslalom april 2018

Published by Raymond on

Sesongstart på Gardermoen Raceway / Ringbanen

Etter enn lang og snøfylt vinter så det tvilsomt ut, en uke før årets første Autoslalom. Banen var dekket av is og snø, men takket være rimelig godt vær og en innsats fra banemannskapet i en kreativt tilpasset gaffeltruck fikk vi oss en kjørbar bane. En isbane er gøy det, men siden mange bruker nettopp årets første Autoslalom for å teste vinterbygget og sommerdekka, ville vi unngå store isflekker – ikke minst for å unngå at man kom skliende sidelengs over isen og ut på asfalt, med de påkjenninger det er for dekk og drivverk. Banen var relativt smal med en del vann, så vi droppa tidtaging og lot folk kjøre som de ville.

Dette var også første gang vi åpnet for andre merker, for å trekke litt mer folk og gjøre det litt mer inkluderende. Dette virket populært, og alle så ut til å ha det gøy, kanskje med unntak av en stakkar i en Ford Puma som fikk motorstopp på første runde.

Artkkelen oppdateres med flere bilder ettersom de kommer inn. Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Foto:

Eirik / Hokholt Media

Categories: 2018