Vintertreff med MBE @ Gol / Trytetjern isbane

Published by Raymond on

Vintertreff med MBE 16.02 -18.02.2018

Etter storsuksessen med Mercedes-Benz Entusiastklubb (MBE) på Vålerbanen i august i fjor, var det liten tvil om at vi ville ha samarbeidstreff med MBE igjen. Forslaget om isbanekjøring dukket ganske fort opp, og fredag 16. februar møttes en gjeng på Pers Hotell på Gol. Etter litt mat og drikke tok vi kvelden tidlig, og morgenen etter reiste vi sørover til Nesbyen, litt opp i fjellsida, hvor vi fant Trytetjern, masse snø, og en perfekt isbane i morgensola. Brøytekantene var i hovedsak puddersnø, så selv om enkelte mista all styring og kontroll i nært oppunder 100 km/t, var det lite skader å snakke om – kanskje med unntak av en vinrød 945. Med eierens tillatelse ble den ganske hardt behandla, både av førere og redningsbilen, som blant annet dytta den ut av snøfonna med brøyteskjæret.

Men, ingen treff uten pokaler, og dagen ble avsluttet med en liten uformell premieutdeling på Pers Hotell.
«Nyeste bil på banen» gikk til den hvite E350en, «Best underholdning på banen» gikk til den vinrøde 945en og «Eldst bil på banen» gikk til en eldre MB som dro på iskjøring, men til feil bane med kjøring i regi av noen andre. Han skal ha poeng for å dukke opp på premieutdeling, da.

Alt i alt var det en særdeles vellykket dag, med flere deltagere fra både MBE og VCCN. Vi fikk oppunder åtte timer på isen, nydelige forhold og en kjempefin isbane hvor alle hadde det skikkelig gøy. Mercedesgutta har vist seg å være en veldig hyggelig gjeng å drive på sammen med, og vi ser frem til flere arrangementer i samarbeid med MBE.

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Foto:

Joachim / aarnes.me

Jan-Sverre / @svirrepictures

Raymond / FunkyMonkey.no

Eirik / Hokholt Media

Categories: 2018