Vårtreff 2019 @ Bilia Gjøvik

Published by Raymond on

Dette er det treffet som i de foregående fire år har markert starten på treffsesongen vår, og vi har hittil vært veldig heldige med været – men så heldige var vi ikke i år. Der vi før har stilt mannsterke med solkrem og t-skjorte, var vi i år kledd i jakke og varme klær. Til tross for været fikk vi et oppmøte vi er veldig fornøyd med, og vi setter stor pris på de som valgte å trosse trangen til å ligge på sofaen denne lørdagen, og stille opp med bil, smil og godt humør. Det er det som skaper stemning i miljøet, alle de som dukker opp for å prate med likesinnede, vise frem bilen uansett vær, og gjøre jobben vår verdt innsatsen. Fra oss i styret – tusen takk!

Vi vil også selvfølgelig rette en kjempetakk til Bilia Gjøvik, som for femte året på rad lot oss lage kaos på plassen deres. Om alt går som vi håper, sparker vi i gang treffsesongen herfra i mange år til!

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Alle foto:

Joachim Aarnes / aarnes.me

Eirik Hokholt / Hokholt Media

Categories: 2019