Vestlandstreff 2019 @ Frydenbø Bilsenter Bergen

Published by Raymond on

VCCN er en landsdekkende interesseorganisasjon for Volvofolk, og vi prøver å lage treff og skaffe tilbud som gjelder Volvofolk flest. Den største medlemsmassen vår har i alle år vært konsentrert på Østlandet, men når vi i vinter så at Hordaland var på en god andreplass, måtte vi gjøre noe. Resultatet ble det aller første VCCN-treffet på Vestlandet. Vi fikk kontakt med Frydenbø Bilsenter i Åsane, som viste seg å være en håndfull fantastiske folk å jobbe med. En gjeng fra oss kjørte over fjellet med hengeren fredag 24. mai, lørdag morgen dro vi bort for å rigge – og responsen var helt fantastisk. Været var nydelig (til Bergen å være), folka blide og hyggelige, og bilene som dukka opp var av alle aldre, varianter og stiler. Alt fra gamle Amazoner og PV444, til sprell nye XC90er, og premieutdelingen reflekterte dette. Vi koste oss utrolig mye, og det gjorde tydeligvis alle andre også – alt ligger til rette for at vi drar tilbake neste år, på samme plass.

Vi vil rette en stor takk til Frydenbø Bilsenter, som gjorde treffet mulig, og til våre samarbeidspartnere LMR.se og BilNerden, som stilte med merch til pokalvinnerene.

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Alle foto:

Joachim Aarnes / aarnes.me

Eirik Hokholt / Hokholt Media

Categories: 2019