VCCN On Ice 2019

Published by Raymond on

Helgen 15-17 februar inviterte VCCN til isbanekjøring på Trytetjern på Gol. Dessverre var det såpass mye overvann på Trytetjern at vi måtte avlyse bare noen dager i forveien. Men takket være Per @ Pers hotell så fikk de som allerede hadde meldt seg på mulighet til å kjøre på Tisleia istedenfor. Dette kan på ingen måte måle seg med Trytetjern når det gjelder størrelse og potensielle hastigheter. VCCN retter en stor takk til Per som ordnet dette på kort varsel.

Vi var totalt 12 biler på banen, ikke så mange så det ble mer enn nok kjøretid for alle. Værgudene var med oss, med ca 0 grader og delvis skyet og sol. Helt fantastiske forhold.

I korte trekk så gikk det så snøen spruta, og etterhvert vannet også, men det var ingen hindring selvom det etterhvert ble såpeglatt på banen. De aller fleste var av banen opptil flere ganger og utrolig nok ble det minimalt med skader. Alle bilene gikk for egen maskin hjem.

Dette var så bra at vi har bestemt oss allerede nå for å dra på Tisleia i 2020.
Takk for en knalltøff helg til alle som var med!

Om du ønsker å bruke noen av bildene, lagre de gjerne, men da må du beholde vannmerket/logoen som er på det. Om du ønsker bilder UTEN vannmerke/logo – ta kontakt med oss på post@vccn.no.

Alle foto:

Jan-Sverre Eliassen / @svirrepictures

Joachim Aarnes / aarnes.me

Categories: 2019